-Medlemsside

 

På denne side bestemmer i selv indholdet ved at skrive kommentarer i feltet herunder.

Du behøver ikke være medlem af foreningen for at bidrage. Vi kræver dog at det er relateret til oldtime eller Amerikansk folkemusik. Helst fra et dansk perspektiv.

13 Responses to -Medlemsside

 1. Peter Lorichs says:

  Skøn ny side Tobias. Det kan man kalde en ansigtsløftning :-)

 2. Kristian says:

  Ser rigtigt godt ud! Måske kan man lägge en gästebog til, det har viset sig at fungere rimeligt godt med aktiviteten, selvom vi bare har få medlemmer i vores discgolfklub (www.kvds.se)

  venligst,
  Kristian i Stockholm

 3. Steve Smith says:

  Wow! Hvor er jeg lykkelig for at se og høre, at DAFF eksisterer. Jeg er lige begyndt at spille banjo og er naturligvis på begyndestadie pt., men vil meget gerne blive medlem af DAFF for at møde jer og suge til af jeres erfaring. Som herboende briter er jeg meget betaget af bl.a. den irske indflydelse i Old Time.
  Jeg kan forstå fra jeres hjemmeside, at I er åbne for begyndere. Har I også en eller anden form for “undervis-
  ningshjælp” til dem?
  Kant venlige hilsner – Steve Smith

  • Tobias says:

   Hej Steve.
   Dejligt at du fandt DAFF. Jeg havde det på samme måde da jeg var begynder og fandt foreningen. Det er rart at man ikke er alene om at spille oldtime. Med hensyn til undervisningshjælp, så send mig en mail på: mail(at)2bias.com, så kan vi måske finde ud af noget.

   vh

   Tobias

   • Steve Smith says:

    Mange tak for dit svar, Tobias. Det er altid rart at føle sig velkommen :-) Jeg mailer til dig i løbet af weekenden. Skønt hvis du kan hjælpe en ny begynder som mig. MvH – Steve

    • Peter Lorichs says:

     Hey Steve. Selvfølgelig er du velkommen i DAFF. Du er også meget velkommen til at kigge forbi Mellemrummet hvor vi afholder Oldtime jam en gang om måneden.

     • Steve Smith says:

      Mange tak Peter for dit svar. Jeg havde godt set, I har en jam-aften her på tirsdag. Desværre kan jeg ikke være med den dag. Jeg har set optagelserne fra tidligere jams på You-Tube samt af Hungry Dog mm. Jeg håber virkelig, jeg kan nå den næste jam i marts :-)

 4. Anders Frantsen says:

  Hej,
  Jeg har på det seneste skrevet med en gut kaldet Aaron Jonah Lewis ( http://www.aaronjonahlewis.com) om en eventuel workshop i DK. Derfor vil jeg bare vide om der skulle være nok interesse, til at det kan lykkes.

  Jeg er ikke klar over om hvad prisen/længden/lokaler etc. eventuelt ville være. Jeg vil bare høre om der skulle være interesse nok.

  Mvh Anders Frantsen. Hvis der er sprøgsmål så bare smid en mail til “Andyfrantsen@gmail.com”

 5. Steve Smith says:

  Hej Daff’er

  Jeg glæder mig til mit første Kattinge-træf. Jeg vil lige høre, om der er andre, der skal til Kattinge på fredag via offentlig transport. Det kunne være hyggeligt at rejse sammen. I kan smse til mig på 2624 6253, så kan vi aftale et mødetidspunkt og sted.
  Mvh – Steve

 6. Hanne Gruwier Mogensen says:

  Hejsa – hvad er der sket med galleriet?

  Hilsen Hanne

Comments are closed.