Kattinge Træffet 2017

Træffet vil traditionen tro finde sted på Kattinge Værk, og afholdes i 2017 den
8.-10. september.

Det er en weekend hvor vi dyrker kærligheden til musikken, jammer, snakker, nørder instrumenter, inspireres og lærer fra hinanden.

Gennem de sidste adskillige år har DAFF sparet penge op så vi i år har fået råd til at hente nogle amerikanske musikere til Kattinge.

The Sunny Mountain Serenaders

Bandet kommer fra Virginia og består af Mark Campbell (fiddle), Mac Traynham (banjo) og John Schwab (guitar). Sunny Mountain Serenaders er gode ambassadører for Virginias stolte musiktraditioner. Med energi, drive og autenticitet spiller de fiddle tunes og sange. Om lørdagen har vi bedt dem lave workshops. Mark Campbell er prisvindende fiddler og har en god analytisk sans der gør det muligt for ham formidle oldtime fiddlings nuancer. Mac Traynham har en genkendeligt hard driving banjostil som er typisk for Virginia-traditionerne og John Schwab…ja, han skrev BOGEN om oldtime backup guitar.

 

Læs mere og tilmeld dig her.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.