Tak for Kattinge 2012

Kære Oldtimere.

DAFFs Bestyrelse takker for et overordentligt godt træf hvor der blev jammet, danset, hygget, grinet og forhåbentligt kun grædt da vi tog afsked med hinanden om søndagen.

Bestyrelsen har læst de afleverede spørgeskemaer og evalueret årets træf og konstateret at alt har kørt på skinner, ikke mindst pga. jeres hjælp til det praktiske, den gode stemning og de glade ansigter. Vi glæder os allerede til at bruge en weekend sammen med jer til næste år.

Grundet slidte fingrespidser, knækkede negle og familie liv, vil der dog ikke være jam på Mellemrummet i denne måned, men vi vender stærkt tilbage til oktober så vi kan holde jam-abstinenserne i skak frem til Kattinge 2013

Se Hanne Mogensens flotte billeder fra træffet.

Venlig Hilsen Daff bestyrelsen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.